Våra behandlingar

Ansiktsbehandlingar/Peelingar

På kliniken får du resultatinriktad ansiktsbehandling. Anpassad specifikt till din hudtyp för att det mest effektiva resultatet. Vi ger din hud fukt, lyster och nytt liv.

I hjärtat av Göteborg, ett stenkast från Poseidon finner ni Dermakliniken. Vi erbjuder olika typer av ansiktsbehandlingar, peelingar och andra föryngrande behandlingar. På vår mottagning möts du av utbildad och kunnig personal med lång erfarenhet inom branschen. Vi informerar dig om vilken behandling som passar just i ditt fall. Här hittar du en bred kunskapsbas i form av läkare, sjuksköterska, undersköterska, hudterapeut och en receptionist, som står till din tjänst.

Vi använder aktiva, säkra och kvalitativa produkter från välkända Neostrata, Exuviance och Is clinical. En av de viktigaste momenten i peeling är att ta bort döda hudceller på hudytan (exfolieringsprocess) . Till den föryngrande exfolieringsprocessen används så väl milda som starka AHA och PHA syror. Vid en första behandling används 20 % styrka på peelingen med kort verkningstid (2-3min). Kommande tillfällen trappas tiden upp till max 5 min. Därefter ökas även peeling-styrkan successivt upp till 70 % utifrån toleran och behov. Peelingar med styrkan 20 %-70 % kan genomföras ca 4-6:e vecka.

Dessa behandlingar stimulerar cellförnyelsen och återfuktar på djupet. Huden blir fuktig, vackrare och yngre. Du ser och känner dig bättre. Starka (kraftiga) peelingar, som TCA utförs endast av läkare. De peelingarna rekommenderas för kunder/patienter med acne ärr, fet och grov hud. Man ser tydliga resultat av denna typen av behandling. Jämnare hudton, slätare och friskare hud.

Har du problem med hyperpigmentering, hormonella fläckar(melasma) och åldersfläckar? Då hjälper vi dig med Cosmelanbehandling, som ger huden sin naturliga färg, jämnhet och lyster tillbaka. Behandlingen kan utföras även på mörka hudtyper. Cosmelan drar upp pigmenteringen till hudytan vilket ger en avflagning efter några dagar. Avflagningen pågår i ca en vecka.

Det finns även produkter för hemmabruk för att uppnå bästa resultat. Under tiden ni genomgår behandling är det viktigt att också använda solskyddsfaktor. Ansiktsbehandlingar och peelingar är effektiva mot olika hudproblem som rosacea, acne, pigmentering, rynkor, torr, fet och känslig hud.

Som kund hos oss kan du alltid boka en kostnadsfri konsultation. Där får du information och en behandlingsplan anpassad efter din hydtyp/problem.

Välkommen!

Prislista

Behandling Pris
Neostrata (30 min) 850 kr
Neostrata inklusive mask 1000 kr
Kur 3 behandlingar 10% rabatt 2295 kr
Kur 6 behandlingar 15% rabatt 4335 kr
Neostrata lyx 1700 kr
Neostrata AB (60 min) 1260 kr
TCA (mild-medium) Kontakta oss
1 behandling 3300 kr
Kur, 4 behandlingar 11500 kr
Medium-stark kemisk peeling Kontakta oss
Injektionsbehandling Kontakta oss
Mesopeel – pris per område 1000 kr
Kortisonspruta 1000 kr
Kur, produkter + 3 behandlingar 9500 kr
Retinol Peel 1500 kr

Ansiktbehandlingar/Peelingar

Intresserad? Kontakta oss.

Intresserad av Ansiktbehandlingar/Peelingar?
Fyll i e-post och telefonnummer så kontaktar vi dig.


031-711 61 20

070-888 83 06

info@dermakliniken.se