Medicinska behandlingar

Ansiktslyft

Facetite (ansiktslyft)
Att ordagrant lyfta huden i ansiktet har gjorts i många år med hjälp av dolda snitt vid hårfästet och omkring öronen. Denna metod är mycket krävande för så väl kunden som den tiden som krävs för att läka ingreppet efteråt. Dessutom är det rätt så riskabelt. Om fel uppstår är det vanligt att man får genomgå ytterligare operationer.

I branschen har man under sista decenniet fokuserat mycket på att försöka hitta metoder som på en inte lika riskabelt sätt levererar liknande effekt som den rena kirurgiska metoden.

Alternativ 1:
Öka mängden kollagen genom att använda sig av Radio Frekvens. Denna metod genomförs genom en öppning på ca 5 mm per sida vid polisongen och är mycket effektiv.
Fördelen med den är att den lämna inga synliga ärr efter sig och förbättrar hudkvaliteten genom att öka dess tjocklek. Nackdelen med den är att man inte kan
påverka volymen i ansiktet men det kan göras separat. Metoden heter Face Tite

Alternativ 2:
Fokuserat Ultraljud ger flera tusen små brännpunkter på olika djup innan för huden. Genom det kommer huden att dra ihop sig och leverera en krympning i huden som helt spårlöst ger en lyftande effekt. Fördelen är att metoden kan i det närmaste göras före en middag och nackdelen är att man får underhålla det genom någon behandling varje eller vart annat år. Metoden heter Ultherapy

Alternativ 3:
Injektioner av olika typer (filler, fett, botylinum toxin, radiesse, mm) för att ersätta volym och stimulera återbildning av kollagen i vävnaden. Fördelen är att man minskar risken till biverkningar och nackdelen är att det kräver återkommande underhåll för att bevara eller öka resultatet.

Prislista

Behandling Pris
Facetite 35000 kr

Intresserad? Kontakta oss.

Intresserad av Ansiktslyft?
Fyll i e-post och telefonnummer så kontaktar vi dig.


031-711 61 20

070-888 83 06

info@dermakliniken.se