Ansiktsbehandlingar & Peeling

Ansiktsmassage

Ibland vill man bara lyxa till det med en avslappnade ansiktsmassage. Och då har vi behandlingen för dig. En väldoftande ansiktsmassage skänker lugn. Du blir avslappad får i gång blodcirkulationen i ansiktet, vilket på sikt ger dig vackrare, slätare hy.

Den består av rengöring, peeling, porrengöring, massage, mask och kräm. I ansiktsbehandlingen kan du göra tillvalen färgning av ögonfransar och bryn samt omnilux (ljusbehandling). I ansiktsbehandlingen rengörs huden från föroreningar och överskott av talg. Neostrata är en fruktsyrepeeling som innehåller PHA som peelar huden. PHA är en verksam antiaging ingrediens som inte irriterar huden till skillnad från AHA. Den är skonsam men samtidigt effektiv och även kunder med känslig hud som akne och rosacea kan använda den.

PHA stärker hudens barriärfunktion och minskar med tiden hudens känslighet mot
irriterande ämnen och rodnader. PHA hjälper till att förhindra och repararea skador som orsakats av sol, men också fina linjer och rynkor, ojämn pigmentering, förstorade porer och ojämn husstruktur. Det är också en naturlig återfuktare som binder vatten och skapar en fuktgivande barriär.

Intresserad? Kontakta oss.

Intresserad av Ansiktsmassage?
Fyll i e-post och telefonnummer så kontaktar vi dig.


031-711 61 20

070-888 83 06

info@dermakliniken.se