Medicinska behandlingar

Bröstförstoring med fett

Vi erbjuder bröstförstoring med en metodik utan implantat som är mer säker och skonsam för din kropp. Att ändra form och storlek på det kvinnliga bröstet (och andra delar av kroppen) är något som har gjorts i många år.

Den första metoden som användes för ca 120 år sedan var fettransplantation. 70 år senare började man testa olika saker som kunde injiceras in i bröstet som paraffin, olika plastliknande ämnen, glaskulor, brosk från oxe, och många andra saker som idag ter sig helt otroliga. Slutligen fritt flytande silikon. För ca 50 år sedan kom man på att man kan skapa en kapsel kring vätskan och operera in ett kuddliknande objekt för att öka volym och förbättra form. Det har inte varit en enkel resa och allt annat än problemfritt. Många katastrofer har hänt med inplantat för kvinnliga bröst. Marknaden börjar nu sakta men säkert gå tillbaka mot den metoden som funnits i bakgrunden, och i praktiken aldrig ändrats då man inte haft några allvarliga problem på 120 år.

Att samla levande fettceller är en metod som förfinats genom tiden och kan göras i större skala för att formge kroppen. Beroende av dina förutsättningar på vad man kan skapa med just din kropp. Man kan korrigera detaljer, som att dölja kanter som syns av inplantat eller skapa volym som ökar bh-storleken 1-2 storlekar. Man kan påverka formen på bröstet. Man kan även påverka andra kroppsdelar genom att kombinera fettsugningen och inplantationen av fett. På så vis kan vi ge dig den formen på kroppen du drömmer om. Allt gjort på en eller två operationer utan behov av narkos. Vi har jobbat med denna typ av operationer i flera år och utfört hundratals. Biverkningsprofilen är mycket gynnsam.

Boka en kostnadsfri konsultation hos vår sjuksköterska så kan ni hitta en lösning som passar för dig.

Intresserad? Kontakta oss.

Intresserad av Bröstförstoring med fett?
Fyll i e-post och telefonnummer så kontaktar vi dig.


031-711 61 20

070-888 83 06

info@dermakliniken.se