Ansiktsbehandlingar & Peeling

Exuviance

Exuviance är avancerad hudvård från de läkare som upptäckte och tog patent på alfahydroxisyrateknologin (AHA) – en av hudvårdsbranschens största innovationer de senaste decennierna.

Produkten blev banbrytande när man utvecklade den första standardiserade peelingbehandlingen med glykolsyra samt effektiva AHA-produkter. Exuviance grundades av Dr. Eugene Van Scott och Dr. Ruey Yu, erkända som uppfinnare och grundare av AHA-teknologin och även grundare för hudvårdsmärket Neostrata.

Varumärket erbjuder ett komplett system av vetenskapligt utvecklade, högeffektiva hudvårdsprodukter med alfa- och polyhydroxisyror kombinerat med de senaste teknologierna och innovationerna. Exuviance hudvårdssystem har skapats speciellt för att tillgodose behoven hos dig som inte behöver söka vård hos en hudläkare, men som ändå vill utnyttja fördelarna med medicinskt utvecklad hudvård.

Exuviance produkter och behandlingar är framtagna för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess, stimulera cellförnyelsen och återfukta på djupet. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende. Exuviance behandlingar, tillsammans med daglig användning av varumärkets hudvårdsprodukter, förbättrar oregelbundenheter i huden som t.ex. fina linjer och rynkor, ojämn pigmentering och torrhet samt minskar uppkomsten av akne. Även hud som är problemfri mår gott av regelbundna behandlingar. För att behålla huden fin och ungdomlig finns det en rad olika behandlingar på Dermakliniken. Hudvårdslinjens auktoriserade återförsäljare är speciellt utbildade i Exuviance hudvårdssystem och hjälper dig att välja produkter och behandlingar anpassade till just din hud typ.

Prislista

Behandling Pris
Exuviance klassisk ansiktsbehandling 895 kr
Endast plock av bryn 200 kr
Exuviance AHA/PHA pensling 450 kr
Exuviance ryggbehandling (60 min) 995 kr
Omnilux revive/omnilux blue, 1 behandling 500 kr
Återfuktande-kur, 10 behandlingar 3750 kr
Akne-kur, 12 behandlingar 4500 kr

Intresserad? Kontakta oss.

Intresserad av Exuviance?
Fyll i e-post och telefonnummer så kontaktar vi dig.


031-711 61 20

070-888 83 06

info@dermakliniken.se

Optimal hudvård
Exuviance AHA-behandling har en optimal sammansättning avseende koncentration, pH-värde och effektivitet. Tack vare ett patenterat system är Exuviance AHA mycket effektivt, men utan att irritera. En Exuviance AHA-behandling kräver inte någon återhämtningstid för huden.

Med en professionell behandling får du inte bara en avancerad behandling med dokumenterad effekt utan också en stunds skön avkoppling för både kropp och själ. Vad är det som gör Exuviance nytt och annorlunda? Tillverkas av Neostrata, ett dermatologiföretag med medicinsk bas av de läkare som upptäckte AHA. Innehåller Glukonolakton även kallad G4 en polyhydroxy syra som är mild, tillför fukt och är lämplig för känslig hud. G4 är också en antioxidant och ett naturligt cellnäringsämne. Förbättrar hudens utseende och skyddar den mot ytterligande skador.

Vad är Alfa hydroxidsyra (AHA)?
AHA är en gemensam betäckning för en rad naturligt förekommande syror. AHA finns naturligt i många livsmedel ex frukt och även i människokroppen. AHA syror är de mest sensationella ingredienserna inom hudvård. Förmågan att frigöra cellnätverket från döda hudceller leder till att exfolierings processen stimuleras. Resultatet är en hy som får mer lyster, jämnare hudton, yngre och ljusare hud. På kliniken har vi en rad behandlingar och produkter med AHA syror i olika styrkor beroende på hudtyp.

Myt och fakta om AHA
Myt: AHA exfolierar huden för mycket.
Fakta: AHA normaliserar cellförnyelsen.
Myt: AHA fungerar som Salicylsyra.
Fakta: AHA och Salicylsyra är ej samma sak. De gör olika saker.
Myt: Man vet inte om hur säkert det är att använda AHA syror långsiktigt.
Fakta: AHA har använts i decennier för att förbättra hudens kvalitet.

Vad kan Exuviance göra för dig?
Användning av produkten dagligen har en vetenskapligt bevisat effekt av reducering av rynkor och fina linjer med 30 %. Desto längre tid av regelbunden användning av produkterna desto bättre resultat uppnås. Produkten är avsedd att förbättra alla hudtyper även torr och känslig hud, minimera pormaskar eller akne, orenheter och fet hud samt rengör på djupet. Pigmentfläckar och ojämnhud utjämnas och är även omvårdande för rosacea och hud med atopiskt eksem och keratotisk fjällande sträv hud. Anti-age serie är speciellt anpassad för åldrad hud som förbättrar strukturen.

Klinikbehandlingar – Professionellt och skräddarsytt
En Exuviance AHA-behandling kan endast fås hos speciellt utbildade hudterapeuter, som skräddarsyr behandlingen till just din hud typ och eventuellt problem. Det finns många olika Exuviance behandlingar för olika typer av hud och hudproblem. Behandlingar kan göras i såväl ansikte som på kropp, händer och fötter. Med klinikbehandlingar och produkt-användning hemma uppnås optimala resultat- resultat som är värda pengarna!

Exuviance erbjuder hudvård med mycket unika resultat och för dig som är intresserad av hudvård och skönhet är det ett mycket bra val. Genom att dagligen använda Exuviance verksamma hudvårdsprodukter återfuktas och stärks huden samtidigt som irritation, torrhet samt ålderstecken minimeras och förebyggs. Över 40 års forskning och klinisk erfarenhet ligger till grund för utvecklingen av de avancerade hudvårdsprodukterna från Exuviance. De unika Exuviance teknologierna hjälper din hud att förnya sig själv! Besök oss för en effektiv hudvårdsbehandling och personliga råd för just din hud. På Dermakliniken erbjuder vi alltid en kostnadsfri konsultation hos våra hudterapeuter för att skrädda sy behandlingen efter just dina behov.