Medicinska behandlingar

Fettsugning

En metod som hjälper till att ”skulptera” kroppen genom att ta bort oönskat fett från specifika områden som mage, kärlekshandtag, höfter, ridbyxelår, knän, gäddhäng på undersidan av armar, bröst och hakan/halsen.

Dessa områden är ofta svåra att förbättra genom en allmän viktnedgång. Fettsugning rekommenderas när man nått sin målvikt, men ändå har kvar besvärande fettdepåer.

Ingreppet genomförs med engångsnålar och med lokalbedövning alternativt lätt sövning. Vid sövning övervakas ingreppet av legitimerad narkosläkare. Om även uppstramning önskas kan det vara lämpligt att kombinera med Body TiteTM, som ger fyra effekter i samma behandling (se nedan).

Att suga bort lite fett från olika områden är en metod som använts i många årtionden klart över 100 år. Det som förändrats i tekniken är mestadels med bedövningen som idag tillåter fettsugningar uppemot 2-3 liter och ibland ännu mera utan stora blodförluster. Vi har specialnålar och erfarenhet av dessa ingrepp nu i ca 10 år vilket gör att vi kan hjälpa dig med alla områden i din kropp. De vanligaste områden är mage, midja, lår, överarmar. Ovanliga områden är venusberg, ansiktet, halsen, delar av lår mm.

Man kan använda fettsugning för att utvinna fettet, rena det och transplantera det till områden på kroppen som skulle må bättre av lite mera volym. Några vanliga exempel är kinderna, hakpartiet, baksidan av händerna, bröst och rumpa. Några ovanliga är yttre blygläppar, över ögonen .

När vi fettsuger, vare sig det endast är en renodlad fettsugning, eller om det görs i kombination med transplantation eller om det kombineras med radiofrekvens för att öka spensten i huden efter operationen så använder vi oss av lokalbedövning. Alltid i kombination med lugnande medicin och den bästa servicen i Göteborg. När operationen berör från magen och neråt kombineras, där det är lämpligt med spinalanestesi.

Efter en fettsugning ska du alltid räkna med en eftervård på några veckor och en total läktid innan du ser slutresultatet på ibland upp till ett år. Vi följer dig hela vägen. Radiofrekvensassisterad fettsugning görs när man misstänker att spänsten i huden kommer att ställa till det för resultatet. Det tar din rådgivare upp med dig vid din konsultation så att det beslutas före operatonen i god tid.

Ring oss så tar vi väl hand om dig på en konsultation och hjälper dig planera detta steg mot ditt välmående.

Prislista

Behandling Pris
Traditionell fettsugning
Haka/hals genomssnitt 17000 kr
Insida lår genomssnitt 20700 kr
Mage och midja genomssnitt 40150 kr
Radiofrekvensassisterad fettsugning
Midja genomssnitt 33500 kr
Mage och midja genomssnitt 36000 kr
Armar genomssnitt 33500 kr
Insida alt. utsida lår genomssnitt 33500 kr
Hals exempel 21000 kr
Knä genomssnitt 31950 kr
Facetite 35000 kr
Necktite 25000 kr
Injektionsbehandling PRP 1 behandling 5750 kr
Injektionsbehandling PRP 3 behandlingar 15500 kr

Intresserad? Kontakta oss.

Intresserad av Fettsugning?
Fyll i e-post och telefonnummer så kontaktar vi dig.


031-711 61 20

070-888 83 06

info@dermakliniken.se