Medicinska behandlingar

Fillers

Juvederm
Juvederm ULTRA är en spännande ny kategori av filler, dvs en produkt som injiceras under huden för att fylla ut rynkor. Den är baserad på hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i kroppen och innehåller bedövningsmedlet lidokain, vilket gör hela injektionsprocessen till en smärtfri och behaglig upplevelse.

Det är världens mest använda filler och hör till de märken som är bäst. Vid en klinisk utvärdering tyckte 80% av patienterna att behandling med Juvaderm ULTRA 3 var mindre smärtsamt än med produkter som inte innehöll bedövningsmedlet.

Tillverkaren är ett av världens största läkemedelsföretag. De var först med bedövning i en filler och är kända för sin fortlöpande satsning på produktutveckling och nya innovationer.

Juvederm kostar 4.000kr per ml.

Belotero
Naturlig hyaluronsyra filler med bredare användningsområden.
Under lång tid har vi sökt den perfekta fillern för att kunna klara alla typer av utmaningar som våra kunder presenterar oss för. Belotero har nyligen fått utmärkelsen ”årets filler”, vilket visar att valet att ta in Belotero i vårt sortiment var klart positiv.

Belotero är en HA filler vars produktion skiljer sig genom att det är en renare och stabilare produkt än konkurrenterna. Detta uppnås genom specifika steg i framställningsprocessen.

Belotero är särskilt lämpad för känsliga hudtyper och för områden där andra filler kan orsaka oönskade svullnader. Typiska sådana områden är hela ögonområdet, läppar, läppkonturer, främre delar av kinderna och nedre delen av kinderna. Belotero är även en mycket bra produkt för att både i sig själv som i kombination med andra produkter leverera en naturlig, långvarig och komplikationsfritt resultat. Det håller mellan 12-18 månader beroende av vilken typ av område och produkt man väljer. Din läkare hjälper dig med valet av produkt beroende av dina behov.

Behandlig med Belotero ger sällan blåmärken och görs på ca 30 minuter. Social down time är vanligen 0 men i vissa fall kan någon till ett par dagar behövas för att svälla av lite.

En milliliter Belotero kostar 4000 kr.

Radiesse
Denna fantastiska produkt ger oss möjligheten att backa i tiden… det är faktiskt sant.
Radiesse fungerar genom att skapa en mycket lindrig och kontrollerad inflammatorisk respons i din hud efter att det injicerats under huden. Den reaktionen kommer att stimulera dina kollagenproducerande celler att börja vilja ”läka” i området och därför leverera mera kollagen än de tidigare gjort. Det leder till att det procentuella innehållet av kollagen i din hud kommer att öka successivt i 1-2 månader efter en sådan injektion. Mängden kollagen du producerar är kopplad till mängd produkt du injicerar vilket ger bra möjlighet till en välkontrollerad behandling. Under alla år av användning och de tiotusentals behandlingar man utfört runt om i världen har man inte rapporterat några allvarliga biverkningar.

Behandling med denna produkt är lämplig för dig som börjar uppleva att hudens tjocklek inte längre är vad det varit, möjligen att små linjer bildas i kinder vid leende eller till och med att de syns nu i vila från mimik. Behandlingen är mer eller mindre smärtfri och märkesfri. Vid sällsynta fall ses små blåmärken som alltid går över efter någon vecka. Full effekt ses efter ett par månader. Vi rekommenderar att behandlingen underhålls ca 1 gång per år.

Behandlingen har ingen social down time.

Sprutorna innehåller 1,5 ml och kostar 6000 kr styck.

Prislista

Behandling Pris
Juvederm Ultra 2, 1 spruta (0,55 ml) 2300 kr
Juvederm Ultra 2, 2 sprutor (á 0,55 ml) 4300 kr
Juvederm Voluma, 1 spruta (1 ml) 4000 kr
Volbella (1 ml) 5200 kr
Volift (1 ml) 4000 kr
Belotero 3500 sek 1 ml, därefter 3000 sek för 1 ml 3000-3500 kr

Intresserad? Kontakta oss.

Intresserad av Fillers?
Fyll i e-post och telefonnummer så kontaktar vi dig.


031-711 61 20

070-888 83 06

info@dermakliniken.se