VÅRA BEHANDLINGAR

Laserbehandling

Light Sheer diod laser (laser för hårborttagning) producerar en laserstråle med en specifik våglängd som är till för hårborttagning. Laserstrålen värmer upp hårsäckarna och förstör det, utan att skada den omkringliggande huden. Hårborttagning på större områden klarar maskinen perfekt och snabbt tack vare det stora vakummunstycket. Hårborttagning med denna metod ger permanenta resultat redan efter 3-5 behandlingar.

Tatueringsborttagning (ta bort tatuering)
För att ta bort tatueringar använder vi oss av Revlight, en Q-switchad YAG laser. Den här lasermaskinen är en av de mest effektiva som idag finns att tillgå för att ta bort en tatuering. En Q-switchad YAG-laser har en ljuspuls som är kort och intensiv så att bara tatueringspigmentet påverkas och inte ditt naturliga pigment i huden. Detta gör att riskerna för såväl ärr som för brist på eget pigment (depigmentering) efter din tatueringsborttagning blir minimala. För tatueringar med endast en färg räcker vanligtvis 3-5 behandlingar och vid flera färger kan 5-7 behandlingar behövas. Med denna maskin kan vi ta bort alla färger!

Omnilux
Vi har två stycken olika typer av omnilux. Den ena, Omilux revive, är ett rött ljus som verkar dränerande, läkande och fuktgivande för huden. Omnilux blå är antiinflammatoriskt och används med fördel på acnehud. Den har också bakteriedödande effekt. Båda dessa ljusbehandlingar fungerar riktigt bra som förstärkning till våra peelingar.

IPL (Intense Puls Light)
IPL är en laserbehandling med starka pulser av ljus inom det synliga ljusspektrumet. Lämpligt vid solskador, pigmenteringar, röd ärrbildning efter acne, Rosacea, ytliga kärl och hudföryngring.

YAG
Erbium-YAG laser används vid behandling av kärl, hemangiom (portvinsfläckar) mm.

CO2
Koldioxidlaser används för att slipa ner fibrom (godartade, buktande hudfläckar), Xantelasma (upphöjda, gula fläckar och knutor, vanligtvis vid ögonen), vårtor m.m.

Fraktionerad CO2
Vid en fraktionerad laserbehandling finns ett speciellt munstycke som delar upp laserstrålen. Detta leder till att konvalescenstiden blir kortare. Denna behandling lämpar sig bland annat för ärr efter acne, solskador, linjer, bristningar mm.

Prislista

Behandling Pris
Fractionerad CO2 Ansikte 25000 kr
Fractionerad CO2 Hals 15000 kr
Fractionerad CO2 Händer 15000 kr
Fractionerad CO2 Kinder 15000 kr
Tatueringsborttagning från 1500 kr

Laserbehandling

Intresserad? Kontakta oss.

Intresserad av Laserbehandling?
Fyll i e-post och telefonnummer så kontaktar vi dig.


031-711 61 20

070-888 83 06

info@dermakliniken.se