Medicinska behandlingar

Ögonlocksplastik

Ögonlocksoperation där man lyfter hängande ögonlock och får ett piggare utseende. En av de allra vanligaste ingreppen inom estetisk kirurgi. Denna typ av plastikkirurgi kan även utföras av praktiska skäl. Ögonen är dessutom bland det första vi noterar hos varandra och man vill ge ett bra helhetsintryck.

Den mest utförda operationen inom den estetiska branschen. Operationen kännetecknas av generellt bra resultat , låg grad av re-operation och hög grad av förnöjsamhet hos konsumenten. För att uppnå detta krävs en läkare med erfarenhet, som har känsla för hur det ska se ut hos de olika personerna och som respekterar de olika egenskaperna
hos varje person. Viktigt att inte försöka ta för mycket hud då det kan upplevas som stramande och kan bli mycket besvärligt, speciellt i det nedre locket. Vår klinik kännetecknas av mycket personlig service, gott om tid vid operation, sunda värderingar, gott estetisk öga.

Operationen går ut på att man tar bort överskotts hud som blir med åldern över och under själva fransraden. Snittet läggs ett par mm från nedre och 7-8 mm från övre fransrad. Vi tar så mycket hud som standardmått visar att man ska ta. Det för din säkerhet. Operationen tar ca 2-3 timmar och efter 5-6 dagar tar vi bort stygnen. Inom en vecka är det svårt att se att du genomgått operation.

Boka in en konsultation så går vi igenom detaljerna.

Intresserad? Kontakta oss.

Intresserad av Ögonlocksplastik?
Fyll i e-post och telefonnummer så kontaktar vi dig.


031-711 61 20

info@dermakliniken.se