LASERBEHANDLINGAR

Omnilux

Omnilux blue (30 min per gång)

För behandling av inflammerad acne. Omnilux Blue är ett ljus som genom en naturlig process eliminerar bakterien som orsakar acne utan att skada huden. I behandlingen ingår rengöring, ljusbehandling samt avslutande UVA/UVB skydd. Kur rekommenderas för bästa resultat. Kan kombineras med ansiktsbehandling med PHA syra, mikronålning och microdermabration.

Omnilux röd/revive (30 min per gång)

Stimulerar hudens djupare lager utan att skada eller irritera de övre. Metoden samverkar med kroppens egna processer och syftar till att motverka effekterna av cellernas åldrande. Ljusbehandlingen stimulerar kollagenbildningen, förbättrar
genomblödningen, syresättningen till cellerna och näringsupptaget till blodkärlen. Omnilux är helt säkert och skonsamt mot huden. Den har inga skadliga UV- strålar. Det är en smärtfri och naturlig ljusbehanlingsmetod som utan kirurgiska ingrepp ger resultat. Behandlingen passar alla, den verkar både i förebyggande syfte och hjälper till att reducera redan synliga linjer.

I behandlingen ingår rengöring, ljusbehandling samt avslutande UVA/UVB skydd. Kur
rekommenderas för bästa resultat. Kan kombineras med ansiktsbehandling med PHA syra, mikronålning och microdermabration.

Intresserad? Kontakta oss.

Intresserad av Omnilux?
Fyll i e-post och telefonnummer så kontaktar vi dig.


031-711 61 20

070-888 83 06

info@dermakliniken.se