Medicinska behandlingar

Vampyrbehandling (PRP/PRF)

PRP (Platelet Rich Plasma). Kroppseget blod tas ut och centrifugeras. Plasman återvinns och injiceras, vilket stimulerar kollagenbildning och ökar såväl hudens fräschhet som lyster.

Platelet rich plasma eller Fibrine är två metoder som används sedan ca 20 år inom sportsmedicin och nu nått estetiska världen. Det är mycket säkra metoder då de bygger på att man utvinner blodplättarna från ditt eget blod. Blodplättar är våra omkringflytande ambulanser i blodet, direkt när du skadar dig kommer de dit och släpper alla kemiska signaler som behövs för att området ska repareras och byggas om på nytt.

Det vi gör är att vi koncentrerar dina plättar och sprutar in de i de områden som vi vill ska föryngras eller förstärkas. Detta görs i upprepade behandlingar med 1-2 månader mellan för att nå bästa resultat.

Det är viktigt för säkrast och effektivast resultat att apparatur som används är korrekt och blod samt plättar hanteras av experter under sterila förhållanden. Vi har en mycket positiv erfarenhet av denna metod som växer stadigt.

Ring och boka en konsultation för att se ifall denna behandlingen är något för just dig och dina behov.

Prislista

Behandling Pris
PRP – 1 st 4900 kr
PRP – 3 st 10000 kr

Intresserad? Kontakta oss.

Intresserad av Vampyrbehandling (PRP/PRF)?
Fyll i e-post och telefonnummer så kontaktar vi dig.


031-711 61 20

070-888 83 06

info@dermakliniken.se